MEDIATION

Het doel van mediation is eenvoudig: uit het conflict komen. Als mediator begeleiden we het proces, halen ruis uit de communicatie en krijgen helder wat tussen partijen speelt. Zo ontstaat ruimte voor oplossingen en maken we de weg vrij naar de toekomst, los van het conflict.

De onvoorspelbare uitkomst van rechtszaken, de negatieve energie van slepende conflicten en de vaak hoge kosten van procedures maken van mediation een geschikt alternatief. Partijen houden zelf de regie en komen samen tot een oplossing. Het mediation proces is van A tot Z vertrouwelijk en het bereikte eindresultaat ook.

Ireen Koevoets is als MfN registermediator betrokken bij arbeidsrechtelijke geschillen en samenwerkingsproblematiek in brede zin, met een speciale focus op conflicten binnen familiebedrijven. Nanouk Cancian heeft als partijbegeleider al ruime ervaring met mediation. Binnen afzienbare tijd zal zij als mediator opgenomen worden in het MfN register. Haar focus als mediator ligt op zakelijke en arbeidsrechtelijke geschillen.